Take a cup of Java, Relax and Deploy!

Poslednje okupljanje pred letnju pauzu je bilo posvećeno razvoju mobilnih aplikacija i najboljih praksi.

Događaj organizuje već poznata firma: Deploy.

Teme

  1. One Day in Life of a Mobile Developer

    Želite da uplovite u sve razvoja mobilnih aplikacija? Prezentacija daje pregled potrebnih znanja i alata kako bi uplovili u ovaj svet. Takođe pokrićemo male tajne koje će ubrzati i olakšati razvoj (patterns, libraries, continuous integration, dependency management …), a čućete i šta to sve moderni korisnik prenosivih uređaja očekuje od vas.

Kada i gde

2. Jul u 18:00
Dom Omladine
Makedonska 22, Beograd
Amerikana Sala

Predavači

Slobodan Jovičić

Iskusni developer sa dugogodisnjim iskustvom u Javi i .NET-u. Svoje iskustvo u pravljenju BE je prosirio i na mobilni svet. Sad radi na iOS i Android platformama praveci kompletne aplikacije. Slobodan je zaposlen kao Lead Developer u Deploy-u od 2012.

Miloš Žikić

Softver inženjer-preduzetnik koji je iza sebe ima mnoštvo proizvodа i аplikаcijа koji se koriste u rаznim grаnаmа industrije (telekomunikаcije, zdrаvstvo, logistika, finаnsije). Podržаo je rаst nekoliko međunаrodnih startapa kao product menadžer. U mobile developmentu svetu preko 10 godina. Milos je zaposlen kao Tech Lead u Deploy-u od 2014 godine.

Pregled

Imali smo prilike da čujemo neke prakse koje mogu da pomognu u razvoju profesionalnih Android i OS aplikacija. Pred punom salom Amerikanom, imali smo prilike i da čujemo kratak osvrt na razvoj softvera i koliko znači imati dobre programere.


O Deploy-u

Deploy

Deploy je jedna od vodećih firmi u regionu što se tiče raznovrsnosti klijenata, obimnosti projekata i implementacije modernih tehnologija. Deploy je osnovan u Americi 2009. godine sa kancelarijama u New York-u, Los Angeles-u i Austin-u. Naša kancelarija u Beogradu je otvorena 2010. godine i od tada beleži eksponencijalni rast. Portofilio klijenata Deploy-a uključuje preko 10 Startup-a sa istočne i zapadne obale (USA), pozntate digitalne agencije i Fortune 1000 kompanije. Neki od naših klijenata su: Samsung, Pepsi, RedBull, Royal Caribbean, FX, MetLife, itd. Osim rada sa klijentima, Deploy ima i interni razvoj proizvoda i posebnu vrstu inkubatora/akseleratora. Deploy je takođe angožovan na raznim projektima unutar Srbije sa ciljem poboljšanja poslovnog i tehnološkog eko sistema u Srbiji. Mi smo izuzetni po pitanju onoga što radimo. Verujemo u posvećenost tehnologiji i inovaciji, širenju pozitivnog načina razmišljanja, i skromnost i odgovornost na ličnom i poslovnom nivou. Naš rad sa zaposlenima i klijentima je uvek temeljan, kvalitetan i inovativan.