Java Klub @ Pamet

Dobrodošli (nazad) u Java Klub!

Java klub nastavlja sa radom! Pozivamo vas na novo predavanje - otvorenu tribinu - na kojoj osim što ćete čuti nešto zanimljivo i novo, možete i učestvovati sa pitanjima ili podeliti iskustva. Okupljanje je i ovaj put omogućila firma Pamet, kojoj se zahvaljujemo.

Teme

  1. Test Driven Development - "…jer je život je previše kratak da bi se ručno testiralo :)"
    • Testovi i CI infrastruktura
    • Java alati i tehnologije kao pomoć i podrška za TDD
    • Pozitivna i negativna iskustva iz prakse

Predavači

Dulić Nikola - u poslu razvoja softvera je već 7 godina, a poslednje 2 je fokusiran na Agile i TDD, trudeći se da na tu temu stekne i primeni što više znanja. Radi kao Software Developer, Scrum Master i uvodi nove kolege u tajne Scrum procesa i TDD veština. Van posla voli da priča o raznim aspektima Agile-a, pod uslovom da ima neko ko želi da učestvuje u razgovoru.

Kada i gde

7. Novembar u 18:00
Sava Centar
Milentija Popovića 9, Beograd
sala #4, I sprat

Pregled

Odlično i zanimljivo predavanje. Nikola je podelio svoja iskustva u primeni TDD na projektima u kojima učestvuje. Prisutni (oko 100) su učestvovali sa pitanjima i komentarima.

TDD prezentacija

Firma Pamet

Pamet Pamet je privatna kompanija osnovana 1995. godine, sa sedištem u Beogradu i San Francisco-u.

Mi razvijamo inovativne i moderne web aplikacije koristeći napredne Java i mobile tehnologije. Naš softver pokreće IT sisteme najvećih US kompanija iz oblasti životnog osiguranja, a naše mobilne aplikacije se nalaze na preko milion pametnih mobilinih telefona.

Pametni ljudi menjaju svet.
www.pamet.co.rs